Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 16. januar
OPERAKINO 22: LA BOHÉME - Januar
Velkomst med et glas bobler og chokolade!

OPERAKINO 22: LA BOHÉME - Januar

OPERAKINO 22: LA BOHÉME - Januar

Opera: LA BOHÉME fra San Francisco 1988 - 116 minutter ex. pause.

Dette er en af de operaer, der aldrig kan mislykkes. Der er ikke mange af dem, og to af de andre er Bizets Carmen og Verdis La Traviata, men Puccinis mest populære opera er noget andet, alt sammen veristisk og revolutionerende på nogle måder, især i betragtning af anden akt, massescenen på Café Momus i Paris.

Puccini gik i sine værker videre end deres underliggende litterære værker, hvilket gav operaens damer en finere glans, end deres forfattere nogensinde gav dem. Mimi i La Bohème knuste alles hjerter fra starten, og det har hun aldrig ophørt med at gøre. Det er en af de mest elskede operaer nogensinde, og her fra San Francisco med en næsten helt italiensk rollebesætning, og med en meget ung og strålende italiensk dirigent, Tiziano Severini.

Naturligvis bringer Mirella Freni prisen med hjem; hun er altid overvældende i oprigtighed og hun er ledsaget af Luciano Pavarotti, Nicolai Ghiaurov, Gino Quilico, Italo Tajo og Sandra Pacetti, mindre kan ikke gøre det.